Huawei планира през тази година  да се представи много силно, възнамерявайки

...
Huawei планира през тази година  да се представи много силно, възнамерявайки
Коментари Харесай

Изтекоха рендерите на сгъваемия смартфон от Huawei

Huawei възнамерява през тази година  да се показа доста мощно, възнамерявайки да продаде над 250 милиона смарт телефона, с цел да победи локалната и световна конкуренция, да пусне няколко устройства с поддръжка на 5G и естествено да показа първия си сгъваем смарт телефон с еластичен екран. Последният ще дебютира на ревюто MWC 2019, само че в този момент източникът предлага да оценим вероятния вид на неговия дизайн.
Тези рендери са неофициални, само че са направени на база огромния брой разнообразни мрежови осведомителни течове. Така, че като цяло серийния модел би трябвало да бъде доста сходен на това, което е показано на фотосите.



Може би най-важното, което би трябвало да се разбере от тези изображения: за разлика от аналогичния Samsung Galaxy F, който ще ни предложи дребен външен и относително огромен вътрешен екран, дисплеят на сгъваемия смарт телефон от Huawei ще бъде единствено един. На доктрина обаче, това решение е по-евтино и по-лесно за осъществяване. Вярно е, че при общия диагонал на екрана от към 7,5-инча, смарт телефонът ще се окаже значително аналог на Samsung.



Вече се знае малко и за характерностите на модела. Хардуерната  основа ще се съставлява от еднокристалната платформа Kirin 980, а за поддръжка на мрежите от пето потомство ще дава отговор фирмения модем Balong 5000. Официалната премиера на устройството се чака на 24 февруари.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР